Pengurusan Kokurikulum PKB

1. PPjR UDOM a/l EWON (Ketua Unit Sukan, Kokurikulum & Kebudayaan) 2. KAPTEN MOHD AZRI BIN ABDUL GHANI (Pegawai Kokurikulum) 3. MOHD FADLY BIN ABDULLAH (Ketua Kursus Kokurikulum)

Unit kokurikulum PKB

AR201-Kelab/Persatuan/Sukan untuk pelajar semester DUA.. dan AR101- Polibriged- DIMANSUHKAN kepada semua pelajar semester SATU.. dan telah dibuka Kurikulum baru. Saluran 1-Pelajar memilih kelab SUKAN di semester 2 dan Kelab Persatuan di semester 3 (berkredit) Saluran 2- Pra syarat unit uniform di semester 1 Unit Uniform semester 2 dan 3 ( berkredit) Unit Uniform semester 4 hingga 6 (sokongan pangkat) Pelajar semester SATU digalakkan menyertai Pasukan Unit Uniform di semester satu sebagai Pra Syarat untuk ke semester DUA sekiranya memilih saluran 2 Unit Kokurikulum PKB hanya membuka 3/9 unit uniform iaitu Askar Wataniah/Relasis/Pispa Sebarang pertanyaan sila datang ke Unit Kokurikulum

Wednesday, January 19, 2011

KEM JATIDIRI AR201 SESI DISEMBER 2010

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
Kem Jatidiri AR201 yang dilaksanakan DI PULAU TALI KAIL, TASIK BANDING GERIK, PERAK
PADA 27-29 JAN 2011 telah berjaya dengan jayanya tanpa sebarang masalah yang berlaku. Aktiviti yang dijalankan mengikut perancangan seperti LDK, Ice Breaking, ceramah pengurusan organisasi, protokol,jungle treking, survival, muhasabah diri di perkampungan orang asli,water confident, berakit dan kayak, perbentangan dan rumusan. Kem dirasmikan oleh Ketua Unit Kokurikulum En Mohd Raime bin Ahmad.

SILA DAPATKAN SIJIL PENYERTAAN  peserta DI UNIT KOKURIKULUM
Sekian.
Lt. Azri / Udom
Urusetia Kem Jatidiri