Pengurusan Kokurikulum PKB

1. PPjR UDOM a/l EWON (Ketua Unit Sukan, Kokurikulum & Kebudayaan) 2. KAPTEN MOHD AZRI BIN ABDUL GHANI (Pegawai Kokurikulum) 3. MOHD FADLY BIN ABDULLAH (Ketua Kursus Kokurikulum)

Unit kokurikulum PKB

AR201-Kelab/Persatuan/Sukan untuk pelajar semester DUA.. dan AR101- Polibriged- DIMANSUHKAN kepada semua pelajar semester SATU.. dan telah dibuka Kurikulum baru. Saluran 1-Pelajar memilih kelab SUKAN di semester 2 dan Kelab Persatuan di semester 3 (berkredit) Saluran 2- Pra syarat unit uniform di semester 1 Unit Uniform semester 2 dan 3 ( berkredit) Unit Uniform semester 4 hingga 6 (sokongan pangkat) Pelajar semester SATU digalakkan menyertai Pasukan Unit Uniform di semester satu sebagai Pra Syarat untuk ke semester DUA sekiranya memilih saluran 2 Unit Kokurikulum PKB hanya membuka 3/9 unit uniform iaitu Askar Wataniah/Relasis/Pispa Sebarang pertanyaan sila datang ke Unit Kokurikulum

Thursday, October 15, 2015

KEJOHANAN KAROM TERBUKA POLITEKNIK KOTA BHARU


Kelab karom Politeknik Kota Bharu akan menganjurkan Kejohanan karom terbuka Politeknik Kota Bharu sebagai salah satu aktiviti pelajar untuk merapatkan hubungan antara pelajar Politeknik Kota Bharu. Di samping itu juga ia dapat mendorong ahli kelab mewujudkan gaya hidup sihat dalam aktiviti harian sambil beriadah. 


Tarikh        :          30 SEPTEMBER 2015
Tempat      :         Perkarangan Bengkel JKE
Penganjur :           Kelab Karom PKB
Peserta     :           Ahli Kelab Karom & Pelajar PKB (terbuka)
Keputusan perlawanan karom
Johan
Zulhilmi Bin Zulkifli &
 Mohamad Syahisam Bin Abdullah
Naib Johan
Muhammad Aizudin Bin Alias &
Ahmad Fitri Bin Azahar
Ketiga
Mohamad Shaiful Aiman Bin Kamarudin &
Muhammad Sahirman Bin Mohd Sabri
Keempat
Muhammad Azizan Bin Ab Mutalib &
Muhammad Faris Hazmi Bin Ismail Laporan oleh Penasihat Kelab Karom PKB

Pn Roslinda Bt Ismail
Pn Zawiah Bt Zakaria